1
PREMIUM PLUS

Kamarier/e, Shankist/e, Ndihmës Shankist/e, Ndihmës/e Kuzhine

Ruaj
Tai Sweets
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS
Tai Sweets & Cafe kompani e cila merret me pergaditjen e akulloreve tajlandeze, bubble tea, milkshake, kafe si dhe nje game e gjere me produkte shpall konkurs pune ne pikat e saj ne Sheshin Nena Tereze, Prishtina Mall dhe Albi Mall.
Sheshi Nena Tereze:
 • 8 shankise (F)
 • 10 Ndihmes Shankiste (F)
 • 4 Barista
 • 10 Kamarier/e
 • 6 Ndihmes/e Kuzhine 
Prishtina Mall:
 • 2 shankist/e
 • 3 Ndihmes Shankiste (F)
 • 2 kamariere (F)
Albi Mall:
 • 2 Ndihmes Shankiste (F)
Ne ofrojme:
 • 2 dite pushim javore
 • Pagese konkuruese (me ore)
 • Orari fleksibil
Orari i pikave:
Sheshi Nena Tereze: 07:00-00:00
Albi Mall: 09:00-23:00
Prishtina Mall 08:00-23:00
Shenim: Per piken ne Sheshin Nena Tereze ofrohet edhe pune me gjysem orari (Part Time)
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit 'Apliko Këtu'

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 17/07/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet