1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Depoist / Punetor ne Depo.

Lokacionin  "NUKA HOME"

Adresa :     Cagllavicë

Km,4  Rruga Prishtine - Ferizaj

100m  Pertej Hotelit Emeralld ose HIB ne Cagllavicë   

Pozita Depoist / Punetor ne Depo

  • Domosdoshmeri te kete  patente shoferit te kategoris  B
  • Pervoje pune se paku 1 vit si vozites apo shpernadres i mallit
  • Te jet i motivuar te punoj i pamvarur dhe ne ekip
  • Te ket aftesi te mira komunikative
  • Punesimi me orar te plote 
  • Orari 8 oresh me pauze 45 minuta 
  • Pushim vjetore  si dhe
  • Benefitet dhe kontrata  sipas ligjit te punes se Kosoves !
  • Paga e kënaqeshme bezuar edhe ne eksperiencen e kandidatit.
  • PERPARESI KAN KANDIDATET ME PATENT SHOFERI- B

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar Cv dhe nje pershkrim motivues per veten e tyre  në emailin

jobs@nukagroup.com duke e cekur poziten per te cilen aplikon !

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 17/07/24 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet