1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Coincasa është brend Italian që i dedikohet orendive shtëpiake enëve dhe tekstilit.

Coincasa Kosovë msi rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist kërkon kandidat të motivuar për të aplikojnë për pozitat:

  • Asistent i shitjes (5 Pozita)

Përgjegjesit dhe detyrat:

  • Sherbimi ndaj klientëve, përshtatja dhe kuptimi i nevojave të tyre
  • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produkteve për klient;
  • Përkujdeset për vendosjen e produkteve në rafte siaps udhzimeve të  menaxhmentit;
  • Përkujdeset dhe menaxhon sektore të caktuara në dyqan dhe depo dhe informon mbikqyrësit për qdo paregullesi.

Kualifikimet:

  • Diploma e shkollës së mesme;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
  • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;
  • Pervoja e punes eshte e deshirushme por jo e detyrushme.

Inkurajohen per te aplikuar te gjitha moshat dhe gjinit pa dallim.

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu"

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 17/07/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet