1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Coincasa është brend Italian që i dedikohet orendive shtëpiake enëve dhe tekstilit.

Coincasa Kosovë si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist kërkon kandidat të motivuar për të aplikojnë për poziten:

 • Menaxher Dyqani (1 Pozitë)

Përgjegjesit dhe detyrat:

 • Menaxhimi, organizimi dhe planifikimi I detyave të dyqanit.
 • Kontrollon shitjet në mënyrë që të arrihen targetet e caktuara.
 • Performon aktivitete dhe kontrollon lëvizjet ditore.
 • Është përgjegjës për menaxhimin e Inventarit.
 • Kujdeset per imazhin e dyqanit dhe eksperiencen e klienteles.

Kualifikimet:

 • Diploma e shkollës së mesme shkollimi i universitar konsiderohet perparesi;
 • Përvoje pune relevante;
 • Njohuri të mirë të gjuhës angleze
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu"

Kategoria Menaxhment
Skadon 17/07/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet