1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Po rritemi! Vende të lira të punës

 • Monter / Teren 
 • Print operator 
 • Praktikant 

Kandidati duhet t'i plotësojë këto kushte

Monter 

 • Të ketë njohuri dhe përvojë në fushën e shtypit dhe montimit digjital
 • Të ketë njohuri në brendimin e pvc foljeve,ceradave,veturave,xhamave etj
 • Të ketë njohuri mbi montimin dhe realizimin e 3D Reklamave
 • Të jetë bashkëpunues dhe të jetë në gjendje ti përgjigjet detyrave në kohë
 • Të ketë patent shofer

Print Operator

 • Të ketë përvojë në fushën e printimit digjital
 • Të ketë njohuri në përdorimin e makinerive të printimit (kryesisht Mimaki)
 • Të ketë njohuri në programet Adobe Photoshop,Adobe Illustrator, Corel Draw etj
 • Të jetë bashkëpunues dhe të jetë në gjendje ti përgjigjet detyrave në kohë

Benefitet:

 • Shujtë ditore të mbuluar nga Chameleon
 • Pagë kompetitive fikse
 • Pagesë të kontributeve dhe pensioneve
 • Kontratë të rregullt të punës

Oari: 09:00-17:00 / Prishtinë

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko" (nuk kerkohet CV).

Numri i kontaktit: +383 45 577 570

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 16/07/24 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet