1

Kamarier, Shankist

Ruaj
QTA - Arjeta Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Arjeta Group SH.P.K për njësinë e saj QTA Skënderaj dhe Mitrovicë shpallë konkurs për këto vende Pune :

-Mitrovicë

  • Kamarier & Shankistë

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në postën elektronike ( e-mail ) hr@arjeta.eu

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartcekura do të ftohen për intervistimë Konkursi do të jetë i hapur nga data 15 Qershor 2024 deri më 30 Qershor 2024.

 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 30/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Mitrovicë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet