1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Email: hr.fashion@albicenter.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 14/07/24 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet