1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

ITBM është një kompani e larmishme që ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh mbështetëse me cilësi të lartë për qeverinë dhe klientët komercialë. E organizuar në pesë divizione të kompanisë, ajo ofron inxhinieri dhe instalim, operim dhe mirëmbajtje, furnizim dhe logjistik, shërbime mbështetëse bazë, ndërtim të përgjithshëm, IT dhe telekomunikacion, shërbime shëndetësore dhe gjuhësore me aftësinë për të ofruar shërbime në çdo pjesë të botës në mjedis armiqësor, luftarak dhe të pasluftës. Për më shumë informacion rreth ITBM shihni www.itbmgroup.com

Jemi në kërkim të dy kopshtarëve të përkushtuar që kanë pasion për kujdesin ndaj ambientit të hapur, dizajnimin e kopshteve dhe kujdesin ndaj bimëve.

Lokacioni: Prishtinë, Kosovë

Lloji: Full-Time

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Mirëmbajtja e kopshtit dhe hapësirës rrethuese që përfshinë ujitjen, krasitjen, shkurtimin, mbjelljen e bimëve.
  • Identifikimi dhe menaxhimi i dëmtuesve dhe sëmundjeve të bimëve.
  • Respektimi i rregullave të sigurisë në punë dhe përdorimi i pajisjeve mbrojtëse.

Kualifikimet:

  • Të jetë mbi 18 vjet.
  • Të mos ketë të kaluar kriminale.
  • Të jetë i aftë fizikisht për të kryer punën e kopshtarit.
  • Të jetë i aftë për të qëndruar në hapësirën e jashtme në kushte të ndryshme atmosferike.

Të gjithë të interesuarit, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj përmes butonit Apliko Këtu ose në recruitment@itbmgroup.com ose kontaktoni direkt në numrin e telefonit 049-257-300 gjatë orarit 08:00—16:00. 

We are an Equal Opportunity Employer and do not discriminate against any employee or applicant for employment because of race, color, sex, age, national origin, religion, sexual orientation or gender identity.

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 12/07/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet