1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Hotel Luna me seli në Prizren shpall konkurs pune:

Pozita e hapur : 2 Kamarier/e (M/F)

Aftësitë e kërkuara:

 • Të këtë aftësi të punës ne grup
 • Pervoje pune konsiderohet përparësi
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të jetë komunikativ/e
 • I/E motivuar për punë

Pozita e hapur : 2 Recepsioniste (F)

Aftësitë e kërkuara:

 • Te kete aftesi te punes ne grup
 • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të jetë komunikative
 • E motivuar për punë

Pozita e hapur : 2 Kuzhinier/e (M/F)

Nga konkuruesit kërkohet:

 • Te kete paraqitje profesionale
 • Përvojë pune si kuzhinier
 • Njohuri rreth punës dhe te jete korrekt ne pune

Pozita e hapur : 2 Punëtore në sektorin e mirmbajtjes (F)

Nga konkuruesit kërkohet:

 • Të këtë paraqitje profesionale
 • Përvojë pune në sektorin e pastrimit
 • Njohuri rreth punës dhe të jëtë korrekte në punë

Pozita e hapur : 1 Shofer (M)

Aftësitë e kërkuara:

 • Të këtë aftësi të punës ne grup
 • Pervoje pune konsiderohet përparësi
 • Të jetë komunikativ
 • I motivuar për punë

Pozita e hapur : 1 Sigurim (M)

Aftësitë e kërkuara:

 • Të këtë aftësi të punës ne grup
 • Pervoje pune konsiderohet përparësi
 • Të jetë komunikativ
 • I motivuar për punë

Informata shtesë: 

Të gjithë te interesuarit të na kontaktojnë në email: lunahotel2024@gmail.com 

Ose te telefonojne ne numrin: 049 200 572

Me respekt!

Hotel Luna

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 12/07/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet