1
PREMIUM

Kamarier/e, Shankist/e

Ruaj
The White Tree
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

The White Tree është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitave për:

  • Shankist/e
  • Kamarier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Sigurimin që ambienti të jetë i pastër dhe i organizuar gjatë gjithë kohës së punës.
  • Marrjen e porosive dhe menaxhimin e tyre në mënyrë efikase.
  • Bashkëpunimin me ekipin për të siguruar një përvojë të shkëlqyer për klientët tanë.

Kandidatët duhet të kenë:

  • Një qëndrim pozitiv dhe të jenë të gatshëm për të punuar në një ambient të shpejtë dhe të ngarkuar.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
  • Përvoja e punës në industrinë e gastronomisë është avantazh

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë në 044 187 882 ose d.xhiha@gmail.com

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 12/07/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet