1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Përshkrimi i punës

Pozicioni i punës:  Asistent/e e shitjes për dyqanin tonë në Prishtina Mall dhe Online

I raporton: Menaxherit të dyqanit 

Përgjegjësitë dhe fusha e veprimit: 

 • Kujdesja dhe shërbimi ndaj konsumatorëve.
 • Organizimin e furnizimit nga koha e arritjes në dyqan deri tek shitja.
 • Angazhimi dhe bashkëpunimi me ekipin gjatë kampanjave dhe aktiviteteve në dyqan.
 • Edukimi dhe trajnimi i vazhdueshëm sipas udhëzimeve dhe dokumenteve zyrtare të Lindex – Sudi për këtë pozicion të punës.
 • Krijimi i një atmosfere të këndshme të punës në dyqan.

Kualifikimet (Edukimi) dhe Aftësite: 

 • Diploma e shkollës së mesme.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe të prezentimit.
 • Kanditatet me njohuri në gjuhën angleze kanë përparësi.
 • Fokus të shtuar tek konsumatorët dhe biznesi.
 • Njohuri rreth fushës së modës.
 • Pavarësi në punë si dhe prirje për të punuar në mjedis ekipor, me pozitivitet.
 • Aftësi në përdorimin e aplikacioneve të Microsoft Office.

Përvoja e punës:

 • Përvojë minimum 3 vjeçare në fushën shitjes dhe të modës.
 • Përvojë pune në pozicionin e Asistent -it/es së modës.

Vlerësimi i përformancës:

 • Përformanca gjatë punës në ekipi.
 • Përformanca në përputhje me objektivat e përcaktuara vjetore për pozicionin e punës.
 • Përformanca dhe veprimet sipas vlerave të brendit Lindex.
 • Përformanca dhe veprimet sipas pikëpamjes së Lindex lidhur me kete pozicion.

A e keni pasion modën dhe e pëlqeni punën me konsumatorë?

Ne ju ofrojmë mundësinë për tu bërë pjesë e një zinxhiri ndërkombëtarë të modës dhe zhvillimit të karrieres tuaj në rolin si Asistente e shitjes ne dyqan dhe Online, pjesë e një ekipi dinamik me mundësi të shumta të trajnimit në kuadër të programit tonë gjithpërfshirës.

Lindex është brend skandinav, lider në fushën e modës me një rrjet prej rreth 460 dyqanesh në 18 tregje dhe me platformën e shitjeve online. Lindex shquhet për modë cilësore dhe veshje me çmime të volitshme për femra, fëmijë, të brendshme për femra dhe së fundmi edhe me linjën e bukurisë.

Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipit të Lindex Kosova dhe i plotësoni kriteret e mëposhtme, dërgoni CV-në tuaj në adresën e postës elektronike: hr-lindex@interex-ks.com

Lokacioni: Prishtina Mall

Pozicioni: Asistente e shitjes

Konkursi vlenë vetëm deri me date 27.06.2024

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 27/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet