1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Xiaomi Store Kosova po kërkon dy shitës/e të përkushtuar dhe të motivuar për të bashkëpunuar si shitës apo shitëse në dyqanin tonë të elektronikës.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Pritja dhe asistimi i klientëve në zgjedhjen e produkteve në varësi të nevojave dhe preferencave të tyre.
 • Përgatitja dhe organizimi i vitrinave dhe stokut të produktit për të siguruar prezantimin më të mirë të produkteve.
 • Kujdesi për menjëherë pas shitjes, përfshirë instalimin e produkteve dhe ofrimin e udhëzimeve për përdorimin e tyre.
 • Monitorimi i niveleve të inventarit.
 • Zbatimi i politikave dhe procedurave të shitjes dhe shërbimit ndaj klientëve.

Kualifikimet:

 • Përvojë pune në shitje, preferohet në fushën e elektronikës, por nuk është e detyrueshme.
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit.
 • Njohuri të përgjithshme në lidhje me teknologjinë dhe pajisjet elektronike.
 • Aftësi për të punuar në një ambient dinamik.

Ofrojmë:

 • Pagë konkurruese, bonuse shtesë dhe mundësi për zhvillim të karrierës në fushën e shitjeve dhe shërbimeve ndaj klientëve.
 • Sigurim shëndetësor dhe aksidental
 • Mundësi për të punuar në një ambient të frytshëm dhe të motivuar.
 • Trajnim dhe mbështetje të vazhdueshme për të ndihmuar në zhvillimin tuaj profesional.

Si të aplikoni: Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në info@xiaomistore-ks.com​  me subjektin "Aplikim për Shitës/e". Afati i fundit për aplikim është 21.06.2024.

Info shtesë: Shkruani në Whatsapp +38348445500

Lokacioni: Albi Mall

Ju faleminderit për interesimin tuaj për të qenë pjesë e ekipit tonë!


Shpallje për Punëtor në Depo

Deko Solution është në kërkim të një punëtori të përkushtuar për të bashkëpunuar me ekipin tonë në depo

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Organizimi dhe ruajtja e mallrave në mënyrë të sigurt dhe efikase.
 • Pranimi dhe dërgimi i mallrave në përputhje me urdhrat e klientëve.
 • Monitorimi i niveleve të inventarit dhe raportimi i çdo ndryshimi apo mungesë.
 • Zbatim i rregullave dhe procedurave të sigurisë në vendin e punës.

Kualifikimet:

 • Përvojë pune në fushën e depove ose logjistikës është e preferueshme, por nuk është e detyrueshme.
 • Aftësi të mira organizative
 • Aftësi për të punuar në një ambient dinamik.
 • Njohuri të bazës së kompjuterit për të punuar me sistem të menaxhimit të inventarit është një avantazh.

Ofrojmë:

 • Pagë konkurruese në bazë të përvojës dhe aftësive të kandidatit.
 • Sigurim shëndetësor dhe aksidental
 • Mundësi për të zhvilluar një karrierë në fushën e logjistikës dhe depove.
 • Ambjent punësor i frytshëm dhe ekip i përkushtuar për suksesin e përbashkët.

Si të aplikoni: Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivimi në hr@dekosolution.com me titull "Aplikim për Punëtor në Depo". Afati i fundit për aplikim është 21.06.2024.

Info shtesë: Shkruani në Whatsapp +38348445507

Ju faleminderit për interesimin tuaj për të qenë pjesë e ekipit tonë!

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 21/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet