1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Smokah Kosova është në kërkim të një Agjenti të Shitjes përgjegjës për promovimin dhe shitjen e produkteve të kompanisë në tregun e duhanit elektronik dhe produkteve të tjera të lidhura me vaping. Kjo është një punë e rëndësishme në ndërtimin e marrëdhënieve me klientët dhe në rritjen e shitjeve të kompanisë.
Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Identifikimi i mundësive të shitjes.
  • Promovimi dhe prezantimi i produkteve.
  • Negocimi i marreveshjeve.
  • Ofrimi i kujdesit të klientit.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi.
  • Njohuri të mira të produkteve të duhanit elektronik dhe produkteve të lidhura me vaping.
  • Aftësi të menaxhojë marrëdhëniet me klientët.
  • Aftësi të menaxhojë kohën dhe të organizojë detyrat e shitjes.
  • Patentë shoferi.

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në email-in: smokahkosova@gmail.com ose ne Viber :+383 43 898307

 

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 11/07/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet