1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Team Leader - Atraksione

 • Kujdeset që të gjitha atraksionet të jenë funksionale dhe të sigurta. 
 • Zbaton dhe monitoron procedurat operacionale për të mbajtur standarde të larta të sigurisë dhe shërbimit.
 • Menaxhon stafin në terren dhe koordinon punën e tyre.
 • Siguron që të gjitha procedurat dhe standardet e shërbimit të ekzekutohen sipas nevojës për të garantuar nivelet më të larta të kënaqësisë së klientit.
 • Komunikon me ekipet e mirëmbajtjes për të siguruar inspektime të rregullta dhe riparime në kohë të atraksioneve.
 • Përgjigjet ndaj komenteve dhe shqetësimeve të klientëve, duke adresuar çështjet për të siguruar një përvojë pozitive.
 • Tregon entuziazëm gjatë kontaktit dhe shërbimit të klientëve.
 • Bashkëpunon dhe menaxhon Masterat e tjerë të Lojërave dhe anëtarët e stafit për të siguruar funksionim të qetë dhe menaxhim efikas të klientëve.
 • Mbështet planifikimin dhe ekzekutimin e ngjarjeve, festave ose turneve speciale të organizuara nga HyperActive.
 • Promovon në mënyrë aktive lojëra, aktivitete ose shërbime shtesë për të përmirësuar përvojën e klientëve dhe për të kontribuar në gjenerimin e të ardhurave.
 • Krijon një atmosferë mikpritëse dhe tërheqëse për të përmirësuar përvojën e përgjithshme të klientëve.
 • Është përgjegjës për të gjithë rrjedhën e punës gjatë kohës kur është në ndrrim. 
 • Ka fokus përmirësimin e eksperiencës së klientëve brenda qendrës.
 • Asiston në planifikimin dhe ekzekutimin e ngjarjeve speciale, festave dhe turneve të organizuara nga HyperActive.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko këtu"

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Menaxhment
Skadon 10/07/24 (28 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet