1

Dermatologe, Estetiste, Microblading Expert, Lashes Expert, Nail Artist, Hairdresser

Ruaj
EN Esthetic
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Qendra En Esthetic është e mirënjohur si nga më të sukseshme në vend për shërbimet estetike. 

“En esthetic” është në kërkim të kandidateve të talentuara për pozitat:

  • Dermatologe (1 vend) (vetem me termine )
  • Estetiste per trajtime te fytyres. (1 vend) 
  • Microblading Expert  (1 vend)
  • Lashes Expert (1 vend)
  • Nail Artist (1 vend)
  • Hairdressers (1 vend)

Kandiatet duhet të kenë përvoje punë në fushën e Estetikes, e në vecanti për tretmane te fytyres dhe trupit .

Qendra kryesisht punon me termine keshtu qe ky opsion vlen per te gjitha pozitat e punes.

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke kontaktuar në numrin +38348 602 603

Pagesa (me marrëveshje)

Kategoria Industri të Shërbimit
Skadon 10/07/24 (28 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet