1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Eco Kos L.L.C me seli në Milloshevë, Obiliq, shpall konkurs për pozitat:

Agjent i grumbullimit - Shofer Kategoria B

  • Përgjegjës për grumbullim të mallit dhe drejtimin e automjetit transportues ;
  • Të ketë përvojë pune si shofer në terren;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë B;

Mënyra e Aplikimit 

Kandidatët e interesuar për këtë pozitë duhet të dërgojnë CV e tyre vetem përmes e-mailit: info@eco-kos.com

Afati i aplikimit është deri me datën 20 Qershor 2024.

Eco Kos L.L.C, një kompani e përkushtuar për mbrojtjen e natyrës, ofron mundësi të barabarta punësimi për punonjësit e kualifikuar, ku gjithsecili që i plotëson kushtet do të merret në konsideratë. 

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 20/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet