1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Exfis, një lider në tregun e naftës dhe derivateve të saj, është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitave:

 • Ferizaj: Operator për Derivate
 • Prishtinë: Operator/e për Derivate dhe Market

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • T’i furnizojë klientët me derivate në bazë të kërkesave të tyre
 • Ndarja e informacionit rreth produkteve të derivateve të naftës 
 • Të sigurohet që të gjitha hapësirat ku zhvillohet puna të jetë e pastër
 • Zbaton detyrat e dhëna nga mbikqyrësi.

Kualifikimet dhe Atributet:

 • Përvojë pune në fushën e shitjes, veçanërisht në tregtinë e derivateve së paku 2 vite
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit 
 • Eksperiencë në shitje  
 • Përfundimi i shkollës së mesme

Kërkesat e Aplikimit:

 • CV aktualizuar
 • Referencat e nevojshme nga përvoja e mëparshme në tregtinë e derivateve të naftës ose fusha të ngjashme

Ju lutemi të dërgoni aplikimin tuaj në adresën tonë të emailit hr@exfis.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 10/07/24 (28 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet