1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Përshkrimi i Punës për Pozitën: Punëtor Logjistike me Kategori B
 
Titulli i Pozitës:    Punëtor Logjistike me Kategori B (minimum)
 
Vendndodhja:     Zona Industriale – Prishtinë 
 
Përshkrimi i Pozitës:
 
Kompania jonë është duke kërkuar një punëtor të përgjegjshëm dhe të aftë për të mbajtur pozicionin e Punëtorit Logjistike me Kategori B minimum.
 
Kandidati ideal duhet të ketë aftësi të shkëlqyera organizative dhe të jetë i gatshëm për të punuar në një mjedis dinamik.
 
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
 • Menaxhimi dhe transportimi i mallrave brenda dhe jashtë kompanisë.
 • Përgatitja dhe kontrolli i dokumenteve të transportit.
 • Përkujdesja për ngarkimin dhe shkarkimin e mallrave.
 • Bashkëpunimi me ekipin e logjistikës për planifikimin dhe realizimin e proceseve logjistike.
 • Sigurimi i përputhshmërisë së rregulloreve dhe standardeve të sigurisë.
Kualifikimet e Kërkuara:
 • Patenta e vozitjes Kategoria B (minimum).
 • Përvojë e mëparshme në fushën e logjistikës është përparësi.
 • Aftësi të mira organizative dhe menaxhuese.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.
 • Fleksibilitet dhe gatishmëri për të punuar në orare të ndryshme.
Ofrojmë:
 • Pagë konkuruese dhe përfitime të tjera.
 • Mundësi për zhvillim profesional dhe ngritje në karrierë.
 • Mjedis pune miqësor dhe mbështetës.
Si të Aplikoni:
 
Dërgoni CV-në tuaj në adresën e emailit info@kacandolli.com deri më 30.06.2024.
 
Për më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni në numrin e telefonit: 045 131 131 ose vizitoni faqen tonë të internetit në www.kacandolli.com
 
Ne mirëpresim aplikimet tuaja dhe shpresojmë të bashkëpunojmë së shpejti!

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 30/06/24 (18 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet