1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregunKosovar. 

AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Për arsyeje të rritjes së kompanisë jemi duke kërkuarkandidat të kualifikuar dhe profesional, për pozitën: 

Shitës/e 

LOKACIONI: PRIZREN 

Kualifikimet: 

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm; 
 • Përvojë pune në shitje ose shërbim ndaj klientëve; 
 • Fleksibil dhe i/e shpjetë në zgjidhjen e problemeve; 
 • Aftësi të shkelqyeshme komunikuese; 
 • Posedimi i patent shoferit (kategoria B) është përparësi. 

Ne ofrojmë: 

 • Pagë konkurruese; 
 • Sigurim shëndetsor; 
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar; 
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional; 
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit. 

Informata shtesë: 

 • Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com.
 • Afati për aplikim deri me datë: 06.07.2024
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 06/07/24 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet