1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Arkitekt/Arkitekte 

Interarch është një kompani e Arkitekturës me mbi 10 vjet përvojë në planifikimin, zbatimin dhe realizimin e projekteve ndërtimore, kryesisht në Zvicër

Aktualisht jemi në kërkim të një Arkitekti/e për zyrën tonë në Ferizaj, i,e cili plotëson kriteret e mëposhtme:

  • Aftësi të mendimit logjik dhe në detaje
  • Përgaditje profesionale në programet CAD (ArchiCAD dhe/ose AutoCAD)
  • Përvojë profesionale në krijimin e vizualizimeve në 3D
  • Njohuri të thella për konstruktionet e arkitekturës 
  • Dorëzimin e projekteve brenda afateve kohore
  • Përvoja jashtë vendit si dhe njohuritë në gjuhën Angleze/Gjermane janë përparësi

Ne ofrojmë:

  • Ambient modern dhe të rehatshëm të punës 
  • Pajisje profesionale, si dhe ArchiCAD, Twinmotion, Lumion etj. 
  • Pagesë konkurruese dhe atraktive
  • Mbështetje për trajnim dhe zhvillim të mëtejm profesional

Për të aplikuar, ju lutem na dërgoni CV-në si dhe Portfolion përmes butonit "Apliko Këtu" ose në interarch.ks@gmail.com 
Afati i aplikimit mbetet i hapur deri më 30.06.2024

Ju mirëpresim!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet