1
PREMIUM PLUS

Mirëmbajtëse, Recepsionist, Kuzhinier, Kamarier, Rojtar

Ruaj
Best Western
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Best Western Hotel Galla shpall konkurs për:

 • Mirëmbajtëse 
 • Recepsionist 
 • Kuzhinier
 • Kamarier
 • Rojtar

Kushtet:

 • Page shumë e mirë, në bazë të përvojës së punës.
 • Transporti nga Prishtina në Hotel sigurohet pa pagesë nga hoteli.
 • Një shujtë ushqimi dhe dy kafe gjatë orarit të punës gratis nga hoteli.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të kenë aftësi të mira komunikuese.
 • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës.
 • Të jenë bashkëpunëtorë me stafin.

Hoteli gjindet tek Terminali i Vjeter i Aeroportit.

Te gjithë të interesuarit për këto pozita të kontaktojnë në numrin +38349382500

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 06/07/24 (24 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet