1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

www.postman-ks.com

Ekipa e Postman po rritet! 🚗

Postman hap konkurs pune për: 

Pozita: KORIER

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Bën selektimin dhe skenimin e dërgesave të pranuara.
 • Organizon porositë hyrëse në bazë të rrugëve dhe adresave të dërgimit.
 • Siguron dorëzimin e saktë dhe në kohë të të gjitha porosive, duke iu përmbajtur rregullave postare dhe standardeve të shërbimit.
 • Telefonon dhe shperndane dergesat ne adresat e sakta te klieteve.
 • Sigurohet që të gjitha kërkesat dhe ankesat e klientëve të trajtohen me respekt dhe në kohën e duhur.
 • Bashkëpunon me kolegët dhe mbikëqyrësit për të optimizuar rrugët e dorëzimit, për të zgjidhur çështjet e dorëzimit dhe për të përmirësuar efikasitetin e përgjithshëm dhe kënaqësinë e klientit.
 • Njohja e terenit perkates, I cili I caktohet nga mbikëqyrësi.

Kualifikimet:

 • Përvojë pune në fushën e shërbimeve postare është një avantazh.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.
 • Patent shofer me Kategori B (e obliguar)

Pozita: GRUMBULLUES I POROSIVE

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Mbledhja e porosive nga klientët duke siguruar që të marrin informacionin e nevojshëm për çdo porosi.
 • Verifikimi i saktësisë dhe plotësisë së të dhënave të porosive për të parandaluar gabime dhe konfuzion.
 • Komunikimi dhe bashkëpunimi me departamentet tjera të kompanisë për të siguruar që porositë të përpunohen në mënyrë efikase dhe në kohë.
 • Organizimi i dërgesave dhe sigurimi që porositë të dërgohen në mënyrë të sigurt dhe në kohën e parashikuar.
 • Kordinimi i kohes dhe pershtatjes gjate intervalit te grumbullimit te porosive.

Kualifikimet:

 • Përvojë pune në fushën e shërbimeve postare është një avantazh.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.
 • Patent shofer me Kategori B (e obliguar)

Bëhuni pjesë e ekipit tonë duke aplikuar përmes e-mailit:

 

hr@postman-ks.com

 

 

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 06/07/24 (24 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet