1
PREMIUM PLUS

Shef Kuzhine, Ndihmës/e Kuzhinier/e, Banakier/e, Kamarier/e

Ruaj
Fllanza e Maleve
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS PUNE:
Restauranti "Fllanza e Maleve" në vendin me bukuritë natyrore më të mrekullueshme në Prishtinë, në fshatin e bukur Rimanishtë, shpallë konkurs pune në pozitat:
 • Shef Kuzhine;
 • Nd.Kuzhinier/e;
 • Banakier/e;
 • Kamarier/e;
Kriteret:
 • Të jetë mbi moshen 18 vjeçar/e;
 • Të ketë sjellje dhe etikë profesionale;
 • Të ketë dinamikë pozitive në punë;
 • Të jetë i gatshëm/e për punë pa stres;
Kushtet:
 • Paga konkurruese;
 • Saktesi ne page;
 • Kontrate pune;
 • Trust i paguar;
 • Orar 8h pune;
 • Pushim javor;
 • Pushim vjetor;
Të interesuarit të shkruajnë në:
Email: fllanzaemaleve@gmail.com;
Facebook messenger: fllanza e maleve;
Instagram messenger: fllanza e maleve.
Info me rendesi:
Restauranti ka linje autobusi deri te hyrja objektit.
 
 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 05/07/24 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet