1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

www.postman-ks.com

Ekipa e Postman po rritet! 🚗

Postman hap konkurs pune për: 

Pozita: MENAXHER REXHIONAL

Detyrat dhe Përgjegjësitë: 

 • Organizimi i detyrave të përditshme të postierëve, duke përfshirë shpërndarjen e detyrave të dorëzimit të postës në zonat e tyre të caktuara. 
 • Monitorimi i sistemit tw porosive nga punonjwsit e ekipti sw tij. 
 • Menaxhimi i stafit, përfshire trajnimin dhe vlerësimin e punonjësve. 
 • Sigurimi i shërbimit të klientit, sigurohet që klientët të marrin shërbim të shpejtë, të saktë  dhe miqësor.  
 • Monitorimi i kohës së dorëzimit, zbatimin e politikave për menaxhimin e ankesave dhe  ofrimin e zgjidhjeve për çdo problem që mund të dalë. 
 • Zbatimi i politikave dhe procedurave, zbatimi i të gjitha politikave dhe procedurave të  kompanisë në lidhje me sigurinë, privatesine, dhe administrimin e postës në përgjithësi. 
 • Komunikimi i rregullt me stafin e postierëve, si dhe komunikimin me menaxhimin e lartë  për raportet e performancës dhe çdo çështje të rëndësishme që duhet të adresohen. 

Kualifikimet: 

 • Përvojë pune në fushën e shërbimeve postare është një avantazh. 
 • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike. 
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi. 
 • Patent shofer me Kategori B (e obliguar) 

Bëhuni pjesë e ekipit tonë duke aplikuar përmes e-mailit:

 

hr@postman-ks.com

 

Kategoria Menaxhment
Skadon 06/07/24 (24 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet