1

Praktikant/e (Departamenti Financave)

Ruaj
Vais Law
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ZYRA PËRMBARIMORE VAIS LAW SHPALL VENDE TË REJA PËR PUNË PRAKTIKE NE FINANCA

Zyra Përmbarimore VAIS Law me seli në, me seli në Magjistralja Prishtinë-Shkup, km. 10, p.n., 14000, Lipjan, me Përmbarues Privat Ma.sc. Valdrin Beka dhe Ma.sc. Isa Gacaferi, kërkon kuadro që kërkojnë punë sfiduese dhe me përgjegjësi. 

Pozita që shpallet

 • Praktikant/e (1 pozitë) ne departamentin e financave

Kualifikimet minimale te kërkuara:

 1. Fakulteti Ekonomik;
 2. Preferohet të ketë përvojë te punes praktike ose te jetë ndjekës/e e trajnimeve dhe çertifikimeve në financa dhe kontabilitet;
 3. Dëshirë dhe aftësië që të punon si pjesë e ekipit;
 4. Aftësia që ti përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës dhe kërkesave të ndryshueshme të detyrave të punës;
 5. Njohuri te mira në Microsoft Office (word, excel, outlook);
 6. Njohuri mesatare te gjuhes Angleze; 
 7. Të kenë aftësi të komunikimit dhe prezantimit;
 8. Të kenë aftësi të planifikimit dhe organizimit të punës;
 9. Të kenë aftësi të menaxhimit të kohës;
 10. Pantent shofer (B), e preferuar;

Përparësi kanë kandidatët që kanë notë mesatare mbi 8.0 

Angazhgimi në punë praktike është më pagesë; 

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në dhe kopjen e diplomës/certifikatës së notave. Dokumentet e kërkuara duhet të dërgohen ne e-mail adresën: infovaislaw@gmail.com

Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet sipas përshkrimit të pozitës ftohen në intërvistë.

Konkursi është i hapur deri me datë 16 Qershor 2023.

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 16/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet