1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

HyperActive është lider në industrinë e argetimit dhe eshte i përkushtuar për të ofruar përvoja të jashtëzakonshme për klientët tanë. Ne jemi të pasionuar për të krijuar përvoja të paharrueshme dhe për të promovuar një atmosferë argëtuese, energjike dhe të angazhuar. Ndërsa vazhdojmë të rritemi, ne kërkojmë individë entuziastë dhe dinamikë për t'u bashkuar me ekipin tonë si Aktorë Maskote.
Përmbledhje e Punës:

Ne po kërkojmë një Aktor/e Maskote energjik për të sjellë karakterin e maskotës sonë në jetë. Kandidati ideal do të jetë përgjegjës për argëtimin dhe angazhimin e audiencës sonë në ngjarje të ndryshme, promovime dhe paraqitje. Ky rol kërkon një nivel të lartë entuziazmi, kreativiteti dhe aftësinë për të performuar në një kostum për periudha të zgjatura.

Përgjegjësitë Kryesore:

 • Performon si karakteri i maskotës në ngjarjet e kompanisë, ngjarjet promovuese dhe paraqitjet e tjera speciale.
 • Angazhohet me fëmijët dhe të rriturit, duke krijuar një përvojë argëtuese dhe të paharrueshme për të gjithë.
 • Merr pjesë në mundësi fotografimi, parada dhe sesione takimi dhe përshëndetje.
 • Bashkëpunon me ekipin e marketingut për të zhvilluar mënyra të reja për të argëtuar dhe angazhuar audiencën tonë.
 • Respekton udhëzimet e karakterit për të ruajtur konsistencën dhe autenticitetin.
 • Ndihmon në promovimin e markës dhe vlerave të kompanisë përmes performancave interaktive.

Kualifikimet:

 • Aftësi komunikimi dhe ndërpersonale.
 • Aftësia për të kryer detyra fizikisht të kërkuara, duke përfshirë qëndrimin për periudha të gjata, kërcimin dhe performancën në një kostum të plotë trupor.
 • Personalitet energjik, i dalë dhe entuziast.
 • Aftësia për të punuar orare fleksibël, përfshirë mbrëmjet, fundjavat dhe festat.

Përfitimet:

 • Page konkuruese. 
 • Mundësi për të punuar në një mjedis argëtues dhe dinamik.
 • Mundësi për rritje dhe zhvillim të karrierës.
 • Orar fleksibil.

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko këtu"

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 05/07/24 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet