1

Punëtor/e i/e Sigurimit Fizik (Rojtar/e Sigurimi) (10)

Ruaj
Royal Security
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania e Sigurimit Fizik Royal Security, me adresë në Hajvali, Kompleksi “Diamond Residence” shpallë:

                                                    K O N K U R S   P U N E

10 - Punëtor/e i/e Sigurimit Fizik (Rojtar/e Sigurimi)

Vendi i Punës: PRISHTINË

Kualifikimet:

  • Shkolla e mesme;
  • Të ketë përvojë pune në sigurim;
  • Të mos ketë dosje kriminale apo ndonjë rast ligjor në proces;
  • Të jetë i gatshëm për të punuar me ndërrime;
  • Të ketë gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore;

Kushtet e punës:

  • Kushte të mira të punës;
  • Kontratë afatgjatë;
  • Pagë konkurruese në treg;

Kandidatet e interesuar mund te aplikojnë duke dërguar CV ose duke shprehur interesimin për pozitën e caktuar në E-mail: info@ks-royal.com ose duke na kontaktuar në numrin   049-733-504; 045-200-000.

Konkursi është i hapur nga 06.06.2024 deri më 06.07.2024.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet