1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për Pozitën: Asistent/e Financiare dhe Menaxhim

Pozita: Asistent/e Financiar/e dhe Menaxhim
Lokacioni: Prishtinë
Afati i Aplikimit: 20 Qershor 2024

Përshkrimi i Pozitës:

Envinion është kompani e dizajnit në Prishtinë. Për ti zhvilluar projektet tona, jemi në kërkim të një individi të motivuar dhe të përgjegjshëm për të marrë përsipër rolin e Asistentit Financiar dhe Administrativ në kompaninë tonë. Kandidati ideal duhet të jetë i aftë të ofrojë mbështetje në përgatitjen dhe analizimin e raporteve financiare, të ndihmojë në menaxhimin e burimeve të kompanisë dhe të sigurojë që të gjitha aktivitetet financiare të kryhen me përpikëri dhe saktësi.

Përgjegjësitë Kryesore:

 • Asistimi në përgatitjen e raporteve financiare mujore, tremujore dhe vjetore.
 • Monitorimi dhe analizimi i transaksioneve financiare.
 • Menaxhimi i faturave dhe pagesave të ndryshme.
 • Asistimi në planifikimin dhe menaxhimin e buxhetit.
 • Mbajtja e kontakteve me klientët dhe furnitorët për çështje financiare.
 • Kryerja e detyrave administrative dhe menaxheriale sipas kërkesës.

Kualifikimet e Kërkuara:

 • Diplomë Universitare në Financë, Kontabilitet, Ekonomi, ose fusha të ngjashme.
 • Përvojë e mëparshme në një rol të ngjashëm është e preferuar.
 • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office, veçanërisht Excel.
 • Aftësi të shkëlqyera analitike dhe vëmendje ndaj detajeve.
 • Aftësi të mira komunikuese dhe organizative.
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në ekip.

Çfarë Ne Ofrijmë:

 • Ambient pune dinamik dhe mbështetës.
 • Mundësi për zhvillim profesional dhe avancim në karrierë.
 • Trajnime të vazhdueshme dhe mundësi për të mësuar aftësi të reja.

Si të Aplikoni:

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre në adresën e email-it jobs@envinion.com deri më 20 Qershor 2024.

Ju lutem, sigurohuni që të përfshini referenca relevante dhe të theksoni përvojën tuaj në fushën financiare dhe menaxheriale.

Aplikimet e më hershme do të kenë përparësi.

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 20/06/24 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet