1

Agjent i Shitjes (Prishtinë, Ferizaj)

Ruaj
ELKOS Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke klikuar në link: https://karriera.elkosgroup.com/apply/apply.php

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet