1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS 

Per plotësimin e vendeve të punës në : 

SALLONI I TEPIHAVE “GJINI” 

  1. Shites Asistente – 2 pozita te lira ( Meshkuj ) 

Kandidatët duhet ti plotësojne këto kushte : 

  • Të kenë eksperienc në sektorin e shitjes  
  • Të jene komunikativë , 
  • Te kene aftësi në prezantimin e produkteve dhe të jenë në shërbim të shkelqyshëm ndaj  konsumatorit. 
  • Te jene te gatshem te punojne ne grup. 

Përshkrimi i detyrave të punës: 

  • Mirëpritja e konsumatorëve; 
  • Përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve; 
  • Renditja e mallit në lokal, vendosja e çmimeve sipas rregullave; 
  • Përgatitja e porosive për klientët e blerjeve online; 

1.Perparësi kandidatet me eksperience ne sektorin e shitjes dhe arkes. 

Ne ofrojme komoditet per puntoret tane,dhe kujdesemi te krijojme ambient sa me te ngrohte dhe familjar. 
CV te dergohet ne email gjini.gjinicarpet@yahoo.com 

Konkursi është i hapur nga data deri 06/06/2024 - 16/06/2024 

Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur nga Komisioni për pranim NTP GJINI  

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë kilometri i parë 
Tele: 038/606-563 
Email: gjini.gjinicarpet@yahoo.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 16/06/24 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet