1
PREMIUM PLUS

Asistent/e Ekzekutiv/e, Përfaqësues/e Mjekësor, Depoist/e

Ruaj
Medimax
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania farmaceutike MEDIMAX SH.P.K shpallë konkurs për vende të lira të punës:

 1. Asistent/e ekzekutiv/e – 2 Pozita
 2. Përfaqësues/e mjekësor – 2 Pozita
 3. Depoist/e  – 2 Pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Asistent/e ekzekutiv/e:

 • Mbështetje administrative, menaxhim i zyrës, menaxhim i dokumentacionit të kompanisë;
 • Kordinim të projekteve 
 • Mbledhje materialeve dhe informacionit të kërkuar nga Drejtori i Përgjithshëm, 
 • Menaxhim i emailave, letrave zyrtare dhe formave te tjera te komunimikit;
 • Hartim të raporteve të ndryshme sipas kërkesës së menaxhmentit.

Kualifikimet për pozitën Asistent/e ekzekutiv/e:

 • Diplomë universitare në farmaci, ekonomi, administrim/menaxhim biznesi ose lëmi të ngjajshme apo kualifikim ekuivalent professional;
 • E preferuar përvoja e punës në pozitë të ngjajshme;
 • Të ketë njohuri të mirë të gjuhës angleze;
 • Të ketë njohuri rreth programeve kompjuterike (Word, Excel, Power Point);
 • Të ketë shkathtësi të mira komunikuese, organizative dhe planifikuese;

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Përfaqësues Mjekësor:

 • Promovim profesional i produkteve medicinale të kompanisë me mjekë, farmacistë dhe profesionistë të tjerë shëndetësorë;
 • Organizim i promocioneve për produktet e kompanisë përmes prezantimeve apo konferencave;
 • Përgatitje e analizave të tregut;
 • Organizim dhe përcaktim i dizajneve të posterave dhe të broshurave;
 • Promovim i imazhit të kompanisë.

Kualifikimet për pozitën Përfaqësues Mjekësor:

 • Diplomë universitare në farmaci, fusha tjera të mjekësisë, biologji, kimi, ekonomi/marketing 
 • E preferuar përvoja e punës në pozitë të ngjajshme;
 • Të ketë njohuri të fushës së marketingut, hulumtimit të tregut
 • Të ketë njohuri të mirë të gjuhës angleze;
 • Të ketë njohuri rreth programeve kompjuterike (Word, Excel, Power Point);
 • Të ketë shkathtësi të mira komunikuese, organizative, vet-inicuese dhe planifikuese;
 • Të ketë patentë të vozitjes, kategoria B.

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Depoist/e:

 • Organizim i inventarit në depo dhe mbikqyrja e hyrjes dhe daljes së produkteve;
 • Klasifikimi dhe mirëmbjatja e produkteve sipas udhëzimeve të kompanisë;
 • Përgaditja e porosive për liferim;
 • Koordinimi i dërgesave të produkteve në mënyrë efikase dhe koordinimi i logjistikës;
 • Përgatitja e raporteve të përditshme të stokut dhe aktivitetet e depos;

Kualifikimet për pozitën Depoist/e:

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm;
 • E preferuar përvoja e punës në pozitë të ngjajshme;
 • Aftësi të shkëlqyera të organizimit dhe koordinimit, zgjidhjes së problemeve dhe menaxhimit të kohës;
 • Të ketë patentë të vozitjes, kategoria B.

Avantazhet e të punuarit për MED MAX:

 • Kompani profesionale dhe dinamike;
 • Ambient profesional dhe motivues;
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura;
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

Vendi i punës: Prishtinë

Konkursi mbetet i hapur deri më: 05.07.2024

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj përmes butonit 'Apliko Këtu' ose duke përmendur pozitën për të cilin aplikoni, në e-mail adresën: info@medimax-ks.com. Kandidatët e përgjedhur do të ftohen në intervistë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 05/07/24 (23 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet