1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Restauranti LaResto shpallë konkurs për pozitën:

  • Shankist/e 
  • Ndihmse kuzhiner/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvojë paraprake në gastronomi
  • Aftësi në punë ekipore
  • Aftesi organizative

Mënyra e aplikimit:

Numri kontaktues:  043 904 901

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 03/07/24 (13 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet