1
PREMIUM

Koordinator i Programit Edukativ, Asistente Administrative, Teknik i Mirëmbajtjes, Mësimdhënës i Gjuhës Shqipe

Ruaj
Shkolla Finlandeze
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita të hapura - Administratë

Shkolla më inovative në Kosovë, Shkolla Finlandeze, ka lansuar programin IMPACT, tani edhe në gjuhën shqipe dhe hap konkurs për pozitat e mëposhtme në programin e gjuhës shqipe.

 • Kordinator i programit edukativ 
 • Asistente Administrative 
 • Teknik i Mirëmbajtjes
 • Mësimdhenes i Gjuhes Shqipe

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

 • Diplomën e fakultetit të kryer për nivelin përkatës 
 • Përvojë në nivelin përkatës 
 • Njohuritë dhe përvoja në sistemin arsimor finlandez është i preferuar
 • Njohuritë e gjuhës angleze janë të preferuara.

Afati i aplikimit:

Koha e aplikimit është deri më datë 18.06.2024. Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në tek jobs@finnish.school dhe të plotësojnë linkun https://forms.office.com/r/SgadSjDqm1 

Vetëm kandidatët që i plotësojnë kushtet e parapara sipas konkursit do të ftohen në interviste.

Pozita teknik i mirëmbajtjes (detyrat dhe përgjegjësitë)

Detyrat kryesore përfshijnë:

 • Rregullimi i dëmtimeve strukturore si riparimi i dritareve, dyerve dhe mureve.
 • Riparimi i instalimeve hidraulike të thyera ose që rrjedhin për të shmangur dëmtimin e ujit dhe për të rivendosur përdorimin e plotë të pajisjeve hidraulike.
 • Puna në instalime elektrike të dëmtuara kur ndodhin mungesa ose prishje të telave.
 • Mirëmbajtja e pajisjeve për të siguruar funksionimin e duhur të sistemit të kontrollit
 • Zbatimi i masave parandaluese për të reduktuar rrezikun e problemeve të ardhshme dhe për të rregulluar rreziqet e mundshme të sigurisë për të shmangur lëndimet.
 • Lyerja e ndërtesës kur boja e vjetër është zbehur ose copëtuar.
 • Inspektimi i rregullt i ndërtesës për të identifikuar dhe zgjidhur problemet e mirëmbajtjes.
 • Zëvendësimi dhe riparimi i pajisjeve të dëmtuara.
 • Kryerja e kontrolleve periodike të cilësisë për të siguruar se proceset e mirëmbajtjes janë të duhura dhe efektive.

Profili që kërkojmë:

 • Përvoje pune relevante te pakten 3 vite;
 • Njohuri lidhur me sigurin në vendin e punës;
 • Gatishmëri për të kryer punë fizike;
 • Gatishmëri për të udhëtuar nëpër qytete të Kosovës;
 • Patent shoferi kategoria B;
 • Shkollimi apo trajnimet në këtë fushë konsiderohen përparësi;
 • Njohja e gjuhës angleze e dëshiruar.

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 18/06/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet