1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Artmotion” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, Zona Industriale, Rr. “Lidhja e Pejës”, shpallë:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës,

  • Agjent për Klient Biznes

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Agjente per kliente Biznesi- Artmotion

Agjentet per kliente biznesi jane përgjegjës/e identifikimin e klienteve potencial ne terren ne vendet ku Artmotion ka rrjet si dhe ne vende me potencial per prezence te Artmotion me rrjet te vetin. Per me shume, Agjnetet per kliente biznesi jane pergjegjes per mirembajtjen e klienteve te vet, duke ju ofru mundesi realizimi te kontrates, ripetrirje si dhe trajtimin e ankesave per probleme teknike, duke i eskalu ato te Departamentet pergjegjese.

Përshkrimi i punëve:

  • Përgjegjës për rritjen dhe zhvillimin e portfolios se klienteve
  • Zhvillimin e marrëdhenieve afariste me të gjithë klientët e biznesit
  • Këshillon dhe ofron zgjidhje dhe produkte adekuate klientëve biznese

Konkursi te jete i hapur 7 dite nga data e publikimit

Mënyra Aplikimit:

Te interesuarit mund te aplikojn përmes butonit 'Apliko Këtu'

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 11/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet