1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ARTMOTION” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, Zona Industriale, Rr. “Lidhja e Pejës”, shpallë:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës:

  • Menaxher per Klient Biznes

Detyrat dhe pergjegjesite e Menaxherit per Klient Biznesi, jane:

Menaxheri per Klient Biznese është përgjegjës/e për mbarëvajtjen e punëve dhe realizimin e objektivave te kompanise ne segmentin e klienteve biznes te ARTMOTION, në drejtimin e përditshëm të biznesit, siç janë:

  • Avancimi i shitjeve,
  • Menaxhimi i klienteve biznese,
  • Menaxhimi i borxheve,
  • Menaxhimi i staffit regjional/agjenteve per shitje te sherbimeve biznesve,
  • Rritja e perfomances,
  • Analiza e tregut te konkurrences, planifikimi, organizimi, kontrolli, koordinimi, motivimi, trajnimi, informimi, menaxhimi i punëve dhe çdo çështje tjetër në lidhje me segmentin e klienteve biznes

Konkursi te jete i hapur 7 dite nga data e publikimit

Mënyra Aplikimit:

Te interesuarit mund te aplikojn përmes butonit 'Apliko Këtu'

Kategoria Menaxhment
Skadon 11/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet