1

Kuzhiniere (Prishtinë), Merchandiser (Fushë Kosovë), Shofer (5) (Prishtinë)

Ruaj
Extra Fruit
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “EXTRA FRUIT’’sh.p.k., është industri e lëngjeve.

Kompania ‘’Extra Fruit’’ shpk shpallë:  

KONKURS

Për rekrutim të pozitave:

1 Kuzhinjere  (vendi Prishtine afer Prishtina Mall)

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

 • Duhet te kete pervoj pune ne pregaditjen e ushqimit
 • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

1 Merchandaiser (tereni Fushe Kosove)

 • Të ketë patentë shofer kategori B
 • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
 • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
 • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

5 Shofera të kategorisë B (tereni Prishtinë)

 • Të ketë patentë shofer kategori B
 • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
 • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
 • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

5 shofera me kategori B ( tereni Rafshi I Dukagjinit)

 • Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:
 • Të ketë patentë shofer kategori B
 • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
 • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
 • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes
 • Te jetë me vendbanim ne Prizren.

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 23.06.2024, në e-mail adresën: info@jaffachampion.com, apo të marrin informata në numrin e telefonit +38348321123

Faleminderit,

‘’Extra Fruit’’shpk

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/06/24 (3 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet