1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Swiss Apartments Prishtina ofron punë për pozitën:

  • Mirëmbajtëse (F)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bën pastrimin e objektit dhe apartmenteve;
  • Kujdeset për higjenën;
  • Orari i punes nga 09:00h / 17:00h.

Kualifikimi dhe kushtet tjera të veçanta:

  • Preferohet së paku një (1) vit përvojë punë relevante.

Të gjithë të interesuarat mund të kontaktojnë përmes numrit të telefonit +383 45 992 882.

Adresa: Rr. Ekrem Rexha nr.5, Dragodan Prishtinë.

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 03/07/24 (13 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet