1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Lideri global në hoteleri dhe mikëpritje Accor po i hap dyert në Prishtinë me brendin Mercure Hotel.

Mercure Prishtina City, me kombinimin e dizajnit bashkëkohor dhe lokal, objekteve më moderne dhe vendndodhjes strategjike, është gati të bëhet një destinacion i kërkuar për udhëtarët që vizitojnë Kosovën dhe jo vetëm.

Nëse jeni entuziast dhe mikëpritës atëherë është mundësia juaj që të realizoni ëndërrën tuaj kështu duke i’u bashkuar një ekipi profesionist e një ambienti të ngrohtë e dinamik.

Pozita vijuese për të cilën mund të aplikoni është

Recepsionist/e për Ndërrimin e Natës

Orari punës: 00:00 - 08:00

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përshëndetni të gjithë të ftuarit dhe i ndihmoni ata me check-in dhe check-out
 • Mbani një qëndrim pozitiv dhe sjellje miqësore
 • I përgjigjeni të gjitha pyetjeve dhe kërkesave të të ftuarve
 • I përgjigjeni dhe dërgoni thirrjet telefonike
 • Menaxhoni rezervimet e mysafirëve
 • Mbani një hapësirë pune të rregullt dhe të pastër
 • Ndihmoni me detyra administrative dhe detyra tjera sipas nevojës

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë përvojë pune si recepsionist/e hoteli ose shërbimi ndaj klientit
 • Diplomë të shkollës së mesme
 • Të ketë njohuri të mira në Microsoft Office Suite dhe programe të tjera të nevojshme kompjuterike
 • Aftësi të forta komunikimi me shkrim dhe verbal
 • Rrjedhshmëri në gjuhën angleze
 • Aftësia për të mbajtur një qëndrim pozitiv, miqësor edhe nën presion të lartë
 • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe multitasking
 • Të keni qëndrim dhe pamje profesionale

Njohja e gjuhës Angleze është e domosdoshme

Mënyra Aplikimit:
Te gjithe te interesuarit mund te aplikojnë përmes butonit 'Apliko Këtu


The global leader in hotel and hospitality Accor is opening its doors in Prishtina with the Mercure Hotel brand.

Mercure Prishtina City, with its combination of contemporary and locally inspired design, state-of-the-art facilities, and strategic location, is poised to become a sought-after destination for travellers visiting Kosovo and not only.

If you are enthusiastic and hospitable, then it is your opportunity to realize your dream by joining a professional team and a warm and dynamic environment.

We offer employment with a long-term contract, comfortable environment and competitive salary in the market.

The following position for which you can apply is:

Recepsionist - Night shift

Working hours: 00:00 - 08:00

Duties and Responsibilities:

 • Greet all guests and assist them with check-in and check-out
 • Maintain a positive attitude and friendly demeanor
 • Respond to all guest questions and requests
 • Answer and forward phone calls
 • Manage guest bookings and reservations
 • Keep a tidy and orderly workspace
 • Assist with administrative and clerical tasks as needed

Job Requirements:

 • Preferably experience working in a hotel receptionist or guest services role
 • High school diploma
 • Proficient in Microsoft Office Suite and other necessary computer programs
 • Solid written and verbal communication skills
 • Fluency in English
 • Ability to maintain a positive, friendly attitude even under high pressure
 • Excellent organizational and multitasking skills
 • Professional attitude and appearance

Only English speakers are encouraged to apply

All those interested can apply by filling the form through the button Apliko Këtu

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 02/07/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet