1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit: bit.ly/3X6i3Fl

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 03/07/24 (21 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet