1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Mirëmbajtese

Lokacioni: Zyra Qendore - Miradi e Epërme - Fushë Kosovë, Sllatinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Mirëmbanë pastërtinë në hapsirat e zyrave;
  • Sipas nevojës pastron xhamat e dritareve;
  • Bën rimbushjen e artikujve hargjues, të nevojshme për mirëmbajtje
  • Sipas nevojës kryen detyra tjera të caktuara nga udhëheqësi

Kushtet:

  • Të ketë përfunduar shkollimin fillor;
  • Të jëtë ambicioz dhe të këtë vullnet për punë;
  • Të jëtë bashkëpunues dhe vetiniciator për të marrë detyra shtesë në kuadër të kësaj pozite;
  • Mos të ketë pengesa ligjore për punë.

Aplikimi duhët të bëhet vetëm online duke derguar cv-në tuaj me foto përmes e-mail adresës: hr@alpetrol-ks.com

në subjekt le të shenohet pozita për të cilën aplikoni.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 01/07/24 (19 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet