1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Në emër të klientit tonë, Manpower SEE Kosovo po kërkon katër (4) Punëtorë Fizik në Prishtinë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Zbatimi i punimeve ndërtimore si gërmimi dhe betonimi.
 • Përdorimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve të ndryshme ndërtimore.
 • Ngarkimi dhe transporti i materialeve, montimi dhe çmontimi i skelave.
 • Mbajtja e pastërtisë në vendpunisht për një mjedis të sigurt.

Përgjegjësitë:

 • Respektimi i rregullave të sigurisë dhe përdorimi i pajisjeve mbrojtëse.
 • Bashkëpunimi dhe komunikimi efektiv me ekipin për zgjidhjen e çdo problemi.
 • Raportimi i problemeve që ndikojnë në sigurinë ose cilësinë e punës.

Kushtet e Punës:

 • Orari: E Hënë - E Premte, 08:00 - 16:00.
 • Paga: 700 euro bruto.
 • Transport dhe pajisje mbrojtëse të siguruara.
 • Mundësi për trajnim dhe zhvillim profesional.
 • Përfitime shtesë: Pushime të paguara dhe përfitime shëndetësore.
 • Periudha praktike: Dy javë.

Të interesuarit mund të kontaktojnë në +38348885988 ose recrutiment@manpowersee.com

 

Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 02/07/24 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet