1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për Administratore - Help Desk

Kopshti AMA është në kërkim te nje administratoreje:

Detyrat dhe pergjegjesite :

 • Mirembane ne menyre te rregullt arkivimin e dokumenteve dhe sistemimin ne dosje te veqanta per secilin femije
 • Komunikimi ne telefon, email dhe miremban rrjetet sociale
 • Pranimi dhe dorezimi i femijeve si dhe sistemimi neper klasa 
 • Organizimi i vizitave te mundshme (check up per cdo vizite, frekuenca,interesime)
 • Informimi i prinderve ne kohe per cdo nevoje te femijeve
 • Informimi i edukatoreve gjate orarit per ndonje kerkese te prinderve
 • Databaze per pjesen e stafit, kerkesa,verejtje,lajmerime,pushime,mungesa,vonesa dhe pjesa kontraktuale.
 • Pranimi i raporteve mujore nga edukatoret,kategorizimi,sistemimi dhe analiza per dorezim tek prinderit (feedback-un mujore per cdo femije)
 • Pranimi i fletepagesave te furnizimit,realizimi i pagesave ne POS
 • Regjistrimi i arkave, te hyrat dhe shpenzimet 
 • Kontrolle ditore per kode te veshjes se stafit,pastertine dhe rregullat perkatese te dukjes.
 • Kryerjen e puneve administrative qe mund te i ngarkohen nga menaxhmenti.
 • Realizimi I fotografive gjate eventeve te ndryshme.

Përvoja e kërkuar:

 • Te kene te perfunduar studimet ne fushen e edukimit, psikologji, sociologji, gjuhe angleze apo edhe komunikimin masiv.
 • Njohuri të shkëlqyeshme mbi zhvillimin fiziologjik dhe emocional të fëmijëve.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi (gjuha angleze) përparësi
 • Pervoja e punes eshte e preferueshme
 • Ndjekje e trendeve të fushës së edukimit

Procesi i aplikimit:

Për të aplikuar për këtë pozitë, dërgoni CV dhe Letrën motivuese/përshkruese për ju në e-mailin: ama.kopshti@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është:  15 Qershor 2024.

Jemi entuziastë të mësojmë më shumë për ju!

Kategoria Administratë
Skadon 15/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet