1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Depoist/Transporter 2 Pozita

Orari i Punës: Hëne – Premte  09:00 – 17:00

(Dy te shtune te muajit pune sipas nevojes)

Lokacioni i Punës: Depo Qendrore Shkabaj, dhe Obiliq

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të bëj përgatitjen e mallrave sipas faturave shitëse;
 • Kujdesi,palimi dhe mirembajtja e depos;
 • Regjistrimi i mallit sipas nevojes;
 • Liferimi dhe shpërndarje te mallit në teren;
 • Detyra tjera sipas nevojes.

Kualifikimet:

 • Kandidati përferohet të ketë përvojë pune si depoist apo punë të ngjajshme;
 • Kandidati duhet te ketë minimum diplomen e shkollës së Mesme;
 • Patentë shoferi minimum kategoria B valide (Obligative);
 • Të jetë fleksibil në oraret e caktuara.

Kushtet e punës:

 • Pagë 500.35€ (Bruto) apo 450.00€ (Neto) ;
 • Pagën e 13-të (për të gjith të punësuarit qe kan mbi 10 muaj punë në kompani)
 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi;
 • Pushime vjetore sipas ligjit në fuqi;
 • Orari Sezon Maj-Gusht 09:00 – 18:00 (paguhet extra)
 • Pagesa shtesë per orë pune pas orarit të punës.

Emaili: ger.groupks@gmail.com

Telefon +383 48 688 889

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 29/06/24 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet