1

Brand Manager, Serviser i Orëve, Depoist ( Menaxhues Stoku)

Ruaj
IAS
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

IAS Group është themeluar në vitin 1971. Ndërmarrje kjo e cila sjell ekskluzivisht në treg mbi 70 brendet më të njohura botërore për orë, syze dhe aksesorë.

Bëhu pjesë e ekipit tonë dhe jep kontributin tënd në zhvillimin e dyqaneve, produkteve, marketingut apo artit të shitjes. Natyra jote entuziaste, do të jetë ideale për rutinën e punës që kërkon  kompania më e madhe në Kosovë për orë, syze dhe aksesorë.

iAs shpall vende të lira pune për ju në pozitat si:

 • Brand Manager
 • Serviser i orëve
 • Depoist ( Menaxhues Stoku)

Detyrat dhe Përgjegjësitë (Depoist):

 • Pranimi i mallit dhe klasifikimi i produkteve
 • Menaxhimi i mallit në depon kryesore
 • Shpërndarja e mallit në të gjitha pikat shitëse
 • Kontrollimi dhe rifreskimi i stokut në baza ditore

Kualifikimet:

 • Kandidati duhet të ketë përvojë pune si depoist apo punë të ngjashme.
 • Të ketë shkathtësi organizative dhe menaxhuese
 • Të jetë energjik dhe fleksibil në vend të punës
 • Të ketë njohuri shumë të mira të Paketës Office (Excel)

Aplikoni duke plotësuar formularin në linkun e mëposhtëm: https://ias-ks.com/apliko-per-pune Për informata më të hollësishme ju lutem na kontaktoni në +38349880840 çdo ditë pune prej orës 09:00 – 16:00.

Kategoria Menaxhment
Skadon 14/06/24 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet