Speeex shpk

Customer Service Advisor (German, French, Italian)

	 	 

ARBEITE MIT UNS
Customer Service Advisor

SPEEEX është gjithmonë në kërkim të njerëzve të talentuar dhe ambiciozë për t'u bashkuar me ekipin tonë! Nëse ke aftësi të mira komunikimi në gjuhën #gjermane, dhe je person i motivuar për ofrimin e këshillave në lidhje me shërbimet apo produktet tona për klientë, SPEEEX është vendi për ty!

📞 Ju lutemi kontaktoni në +383 49 491 649

TRAVAILLE AVEC NOUS
Customer Service Advisor

SPEEEX është gjithmonë në kërkim të njerëzve të talentuar dhe ambiciozë për t'u bashkuar me ekipin tonë! Nëse ke aftësi të mira komunikimi në gjuhën #frenge, dhe je person i motivuar për ofrimin e këshillave në lidhje me shërbimet apo produktet tona për klientë, SPEEEX është vendi për ty!

📞 Ju lutemi kontaktoni në +383 49 491 649

LAVORA CON NOI
Customer Service Advisor

SPEEEX është gjithnjë në kërkim të punëtorëve energjik dhe të talentuar për t'ju bashkuar ekipit tonë! Nëse ke aftësi të mira komunikimi në gjuhën#italiane, dhe je i motivuar për ofrimin e këshillave në lidhje me shërbimet apo produktet tona për klientë, SPEEEX është vendi për ty! 

Ju lutemi kontaktoni në
📞 +383 49 491 649

TAGS: Speeex ShpkPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 7235
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC