1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pizza Men

  • Përgaditja e brumit
  • Përgaditja e ingridienteve të picës
  • Krijimi i recetave të reja
  • Përgaditja në bazë të porosisë
  • Të mbajë standardin e caktuar nga Kryekuzhinjeri.
  • Fleksibil në orarë të punës

Të gjithë personat e interesuar duhet të dërgojne Cv , si dhe të gjitha rekomandimet që i posedojnë përmes butonit "Apliko Këtu" ose në:

apliko@hotelgarden-ks.com me Subjekt: Emertimi i vendit te punes per te cilin konkuroni:

Shembull

Email: apliko@hotelgarden-ks.com

Subject: Pizza Man

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 28/06/24 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet