1
PREMIUM

Merchandiser (Prishtinë, Komoran, Drenas)

Ruaj
Albi Commerce
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/06/24 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Drenas
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet