1
PREMIUM

Specialist/e i/e Shërbimit për Klientë në Pikë Shitëse

Ruaj
Evapify
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Vende të lira pune nga kompania “Evapify”

Emri i pozitës; Specialist I/e shërbimit për klientë në pikë shitëse

Full time & Part Time

Lokacioni: Peje 3 Pozita & Prishtine 3 Pozita

Evapify është kompani globale me baze ne Poloni që si aktivitet primar ka distribuimin dhe shitjen e cigareve elektronike me avullosje VAPES dhe produkteve alternative të nikotinës në rajon, me zyre qëndrore në Prishtinë.

Kompania do të ofrojë:

 • Pajisje moderne;
 • Page baze dhe bonuse mujore ne baze te shitjes.
 • Sigurim shëndetësor;
 • Trajnime profesionale;
 • Mundësi zhvillimi profesional në një kompani vazhdimisht në rritje.

Kjo pozitë kërkon një person me cilësi analitike, energjik, i/e motivuar të mësoj gjëra të reja dhe të jetë i gatshëm të punoj me orar fleksibil.

Përgjegjësit kryesore:

 • T'i raportojë direkt Menaxherit të shërbimit për klientë duke përgatitur;

               - Raportet ditore të shitjes dhe
               - Raporte ditore të prezantimit të produktit tek klientët.

 • Mirëmban vendin e punës dhe artikujve të cilët janë të ekspozuar në pikën shitëse;
 • Të krijoj shitje për kompaninë;
 • Promovon produktin dhe cilësitë e produktit;
 • Identifikimin dhe vlerësimin e kërkesave dhe problemeve të klientëve;
 • Kupton dhe i respekton procedurat e komunikimit, udhëzimet dhe politikat e kompanisë;
 • Përshtatet në punë ekipore dhe;
 • E sjellë një buzëqeshje në vendin e punës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Eksperiencë në fushën e shërbimit dhe shitjes për klientë;
 • I/e diplomuar me nivelin Bachelor në fushën relevante (jo obligative);
 • Aftësia e menaxhimit të shumë detyrave në të njëjtën kohë;
 • Komunikim të mirë dhe aftësi të mira në vendimmarrje.

Aplikimet mund ti dërgoni përmes butonit "Apliko Këtu" ose në hrkosovo@evapify.com  deri me 30 Qershor duke e përfshirë CV aktuale dhe një përshkrim të shkurtër se pse kjo pozitë është e përshtatshme për ju.

Suksese!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/06/24 (18 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet