1
PREMIUM

Kryeshef Ekzekutiv (KE), Zyrtar Kryesor Financiar dhe i Thesarit (ZKFTH) (Alb/Srb)

Ruaj
Stacioni i Autobusëve
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

 

 

 

Kategoria Menaxhment
Skadon 13/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet