1

Arkitekt/e (Dizajner/e Enterieri), Shitës/e

Ruaj
Mobiljeria Town
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS
 
Kompania Mobiljeria Town hap konkurs pune per:
  • Arkitekt/e ose Dizajner/e Interieri 
  • Shitese Mobiljesh

Kualifikimet:

  • Pervoje ne projektim, dimensionim dhe mbikqyrje te prodhimit dhe punimeve.
  • Shitese mobiljes me pervoje ne shitje dhe komunikim me kliente
Orari: Full time, in house
Lokacioni: Fushë Kosovë
 
Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke na kontaktuar ne email town.shpk@gmail.com

Kategoria Arkitekturë
Skadon 28/06/24 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet